Author Archives: Ottar Randgaard

Tom blir trener på A-laget!!

Det har på sensommeren og høsten versert enkelte rykter i fotballmiljøet om at en ny hovedtrener på A-laget var på tur inn før sesongen 2016, og nå kan endelig katten slippes helt ut av sekken. Brøttum IL Fotball er veldig glade og fornøyde med å kunne presentere Tom Sveadalen som klubbens nye hovedtrener på A-laget!

Tom Sveadalen undertegner kontrakten som gjør han til trener for A-laget i 2016

Tom Sveadalen undertegner kontrakten som gjør han til trener for A-laget i 2016

Les mer »

Årsmøte Brøttum IL Fotball

Det innkalles med dette til årsmøte i Brøttum IL Fotballgruppa onsdag 4.november 2015 kl. 19.00 i klubblokalene på Tømmermyra.

Vanlige årsmøtesaker*, herunder valg av styremedlemmer.

Saker til behandling på årsmøtet må være Fotballgruppas leder Ottar Randgaard i hende senest søndag 25.oktober 2015. Frasigelse av verv må skriftlig meddeles valgkomiteens leder Stian Sorken innen onsdag 21.oktober 2015.

Vel møtt!

Styret i Brøttum IL Fotball,  Brøttum, 14.oktober 2015

*Kun foreløpig regnskap for 2015 vil bli fremlagt innenfor temaet økonomi. Endelig regnskap for 2015, og budsjett for 2016, blir først behandlet på årsmøtet i Brøttum IL medio mars 2016.

Første målscorer fra dette årtusen!!

Brumunddal 3-Brøttum 2-4

Dagens tre målscorere. 15-åringen Steffen Skutbergsveen bæres på gullstol av mer rutinerte Vebjørn Evensen og Andreas Årseth

Dagens tre målscorere. 15-åringen Steffen Skutbergsveen bæres på gullstol av mer rutinerte Vebjørn Evensen og Andreas Årseth

A-laget vant fortjent 4-2 borte mot et mildt sagt rutinert Dala-lag på Sveum mandag kveld, og selv om kampen i seg selv ikke vil bli husket i årtider, vil en ung gutt fra Lismarka antakelig aldri glemme denne kvelden. Steffen Skutbergsveen er kun 15 år gammel, og fikk med sin scoring æren av å bli den første spilleren født på denne siden av tusenårsskiftet som scorer mål på seniornivå på Brøttum! Les mer »

Brøttum klart bedre enn Nybygda!

Nybygda-Brøttum 0-5 (0-3)

A-laget hadde mandag små vanskeligheter med å beseire rivalene fra Nybygda på bortebane. Etter den heller begredelige prestasjonen på hjemmebane i forrige runde, var det et skjerpet og revansjelystent Brøttumslag som gikk rett i strupen på Nybygda fra start.

Les mer »

Damelaget med sin første seier!!

Vårt gjenoppstartede damelag tok søndag turen til Bagn i Valdres for en ny runde med kamper. Tre kamper a 40 minutter ble spilt, med en seier, en uavgjort og et knepent tap som uttelling. I første kamp mot Kastad tilsier rapportene at våre damer var klart best, men sløste med sjansene. Kastad var effektive, og påførte Brøttum et surt 2-1-tap. I kamp to ventet vertene Bagn, og våre jenter kunne her juble for årets første seier, med solide 3-0!! I siste kamp ventet Nordbygda. Dette ble en jevn affære, og endte med poengdeling etter 2-2. Våre målscorere denne dagen: Marion Fløtlien (2), Stine Kvamme, Oda Lagmandsveen, Anne Lene Dalseg og et selvmål.

Førstkommende søndag (14.juni) er eneste mulighet til å se damelaget spille hjemmekamper i vår, så benytt muligheten! Første kamp spilles 11.00, kamp to 12.30 og siste kamp går 14.00. Møt opp på Tømmermyra, dette blir morsomt!

«Den dagen»

Brøttum – Jessneskameratene 0-3 (0-1)

Etter to bunnsolide bortekamper med poeng mot sterk motstand, kom A-laget for alvor ned på jorda igjen torsdag kveld. Hjemme mot et langt mer ordinært lag enn de to foregående kampene ble det »den dagen» da fint lite stemte. Trøsten er at det ikke er lenge til neste kamp.

Les mer »

…og tallet er to!

Tallet to oppsummerer A-lagets kamper de siste ukene, siden forrige referat ble skrevet. To kamper er spilt, to mål har blitt scoret i hver omgang, Brøttum scoret to mål i hver kamp, motstanderne scoret to mål i hver kamp, noe som til sammen har resultert i, ja, to poeng. Les mer om kampene mot Ridabu og Moelven her!

Bilde Reza

Reza Nawabi (bildet) var sentral i begge kampene. Foto: Petter Sand, Ringsaker Blad.

Les mer »

Fotball: Målfest i serieåpningen!

Hamar IL 2 – Brøttum 4-17

Onsdag kveld var det duket for serieåpning i 5.divisjon. Motstander for A-laget var avdelingens eneste 7`er-lag, og turen gikk til Hamar ILs imponerende nye anlegg ved Børstad skole. Våre gutter var solide favoritter på forhånd, men fikk en real «wake up call» tidlig i kampen.

Les mer »

Damelag på Brøttum igjen!!

Styret i fotballgruppa har vedtatt å forsøke og gjenoppta et seniorlag på damesiden i bygda! Interessen har vært positiv, og laget er påmeldt i seriesystemet sesongen 2015!

Dette er ikke tenkt som et ambisiøst og tidkrevende prosjekt for spillerne, men forhåpentlig et godt fotballtilbud som bygdas voksne damer (alt fra 16 år til godt opp i 40-årene) har tid til å være med på. Første trening blir onsdag 25.februar kl 20.30-22.00 i Brøttumshallen. Lyst til å være med, eller vite mer? Møt opp på treningen, meld din interesse til Anne Lene, Janne eller Ottar i fotballstyret, se Brøttum Fotball på Facebook, eller ta kontakt på brottum-fotball@hotmail.com!

Ny dato for avslutningen i yngres avdeling

Ny dato for årets fotballavslutning i yngres avdeling er nå klar, og arrangementet går av stabelen søndag 30.november på Brøtheim, fra kl. 17.00 til 19.00. Styret i Fotballgruppa ønsker alle spillere, trenere, lagledere, dommere og foreldre hjertelig velkommen til en felles hyggelig avslutning på en godt gjennomført fotballsesong! Vel møtt!

Fotballavslutningene i helgen utsettes

Brøttumsbygda mistet i går kveld et kjært medlem altfor tidlig. En sterkt engasjert familie i idrettslaget har mistet sin datter, og en av fotballgruppas spillere har mistet sin søster. I dypeste respekt og varmeste medfølelse med familien, har styret i fotballgruppa besluttet at det ikke blir noen arrangementer i fotballgruppas regi denne helgen, verken senioravslutning lørdag, eller yngresavslutning søndag. Vi venter med avslutningene til verden igjen virker som et meningsfullt og mer rettferdig sted å være..

For styret i Brøttum IL Fotball, Ottar Randgaard, leder

Årsmøte Brøttum IL Fotball

Det innkalles med dette til årsmøte i Brøttum IL Fotballgruppa onsdag 19.november 2014 kl. 19.00 i klubblokalene på Tømmermyra.

Vanlige årsmøtesaker, herunder valg av styremedlemmer.

Saker til behandling på årsmøtet må være Fotballgruppas leder Ottar Randgaard i hende senest søndag 9.november 2014. Frasigelse av verv må skriftlig meddeles valgkomiteens leder Stian Sorken innen onsdag 5.november 2014.

Vel møtt!

Styret i Brøttum IL Fotball,  Brøttum, 29.oktober 2014

Fotballavslutning yngres avdeling!

Årets fotballavslutning for yngres avdeling går av stabelen søndag 2.november på Brøtheim fra kl. 17.00 til 19.00. Styret i Fotballgruppa ønsker alle spillere, trenere, lagledere, dommere og foreldre hjertelig velkommen til en felles hyggelig avslutning på en godt gjennomført fotballsesong! Vel møtt!

Seier over avdelingsvinneren!!

Brøttum-Varde 3-2 (0-1)

En rett og slett forferdelig første omgang, samt en meget god andre, var akkurat nok til å sende Varde opp i 4.divisjon med en ubehagelig påminnelse om at det finnes lag i 5.divisjon som er vel så gode som dem pr. dags dato. Etter å ha slått opprykkerne hele 4-0 borte i vår og 3-2 hjemme i dag, er det med andre ord andre resultater enn de to topplagene seg imellom som gjør at det det er de grønne fra Gjøvik som ender poenget foran Brøttum, og ikke motsatt. Men først litt om kampen.. Les mer »

A-laget: Unødig spennende, men seier!

Redalen 2-Brøttum 2-3 (0-2)

Det lugget litt innledningsvis mot Redalen 2 torsdag kveld, men allikevel tok gjestene ledelsen etter 14 minutter.. Les mer »

Side 1 av 212