Author Archives: Roger Bakkestuen

Årsmøte Brøttum idrettslag 2020

Årsmøte vil bli avholdt mandag 25 mai klokka 19:00
Sted: Brøtheim
Etter de rådende anbefalinger kan årsmøte nå gjennomføres som et fysisk møte forutsatt at det blir maksimalt 50 personer på møtet.

Vi må derfor ha påmelding til årsmøtet. Klikk her for å melde deg på.
Stemmerett i årsmøtet har alle medlemmer med gyldig medlemskap som er 15 år eller eldre i år.

Er du tvil om du har gyldig medlemskap kan du sjekke dette på Min idrett , eller ta kontakt med idrettslaget på epost bil@brottum.no

Vil samtidig oppfordre alle som bruker tilbudene til idrettslaget om å være medlem i idrettslaget

Medlemmer vil bli prioritert for adgang til møtet
Vi vil ta en vurdering på alternativ gjennomføring dersom vi overstiger de anbefalte grensene.

Årsmøtet vil av hensyn til smittevern reglene avholdes uten bevertning, ta eventuelt med egen kopp og drikke.

Saksliste med saksdokumenter publiseres en uke før årsmøtet.
Klikk her for: Sakliste og saksdokumenter for årsmøte i Brøttum Idrettslag 2020
Lagt ut 18. mai 2020

Her ligger den opprinnelige innkallingen: Innkalling til årsmøte i Brøttum idrettslag 2020.docx
Varsel om utsettelse av årsmøtet kan leses her

Fortsatt gode skiløyper på Brøttum

Ut på ny tur til glede for mange.

Det er veldige gode forhold fortsatt. Det er litt utfordrende å få kjørt mellom Mæhlumsmarka og lysløypa nå, det tas løpende vurdering av våre løypekjørere. Det er mulig at det blir kjørt opp i Svartputten i morgen.
Følg med på skisporet og ta deg en tur.

Se løypestatus på skisporet

Organisert aktivitet i regi av Brøttum IL innstilles inntil videre.

Brøttum IL innstiller all organisert trening etter en helthetsvurdering av generelle råd gitt av Folkehelseinstituttet og kommunelege og for å støtte opp om den nasjonale dugnaden for å begrense smitte. Ulveløypa vil også være stengt.

Vi vil fortløpende vurdere når aktivitetene kan starte opp igjen.

Ta hensyn – men allikevel vi vil oppfordre alle til fysisk aktivitet utendørs!

Oppdatering fra løypekjørerne

Svartputten kjøres nå. Venter med tilknytning til Ring til etter snøfallet fredag.

Følg med på Skisporet

Tidligere avtalt arbeid v høgspentlinja i Svartputten med oppsetting av nytt gjerde. Dette pågår noen dager og vil gi noe jord i løypa noen steder

Foto: Bjørn Dalsveen

Skiløyper Brøttum

Status fra løypekjørerne 2019.12.12.

Stort sett hele Svartputten ble kjørt i natt. Delvis sporsatt, spor på alt ved neste snøfall.

Mæhlumsmarka er kjørt gjennom med maskina første gang i går.

Kjørt en runde i lysløypa med spor. Lyset er satt på!

Oppdatert melding :
Snøen har blitt veldig våt på grunn av temperaturen, det blir ikke kjørt før temperaturen er på noen minusgrader

Følg med på Skisporet

Bilde fra forrige ukes gjennomkjøring med scooter.

Foto: Bjørn Dalsveen