Author Archives: Stian Undbekken

Fotballavslutning 2018

Her er invitasjonen til årets fotballavslutning:

Fotballavslutning 2018

Fotballhøsten er i gang for fullt denne uken!

Nå er fotballhøsten i gang igjen!

Forholdene på Tømmermyra er nå svært gode, til tross for snøvinteren og tørkesommeren vi har vært gjennom! Takk Banemester Bjørn Erik!

Vi som jobber mye for at det skal være fine forhold for barn, ungdom og voksne, ønsker at:

• alle kaster egen søppel
  • alle plukker opp søppel de ser på bakken
  • alle tar med seg drikkeflaskene sine hjem
  • alle løfter målene opp på hjulene etter treninger og kamper
  • alle som ser noe som burde vært tatt tak i sier fra til oss i «Banelaget»: Stian Undbekken, Torgeir Moen, Christian Halsa eller Bjørn Erik om dette.
  • så mange som mulig er med å bidrar på å holde anlegget fint. Kan du tenke deg å ta en liten jobb mens jenta eller gutten trener og du allikevel er på Tømmermyra en time, så si fra til oss :)

Baneoversikten er klar og den finner du her på våre nettsider under fanen «Fotball» og under «Baneoversikt».

Lykke til alle fotballspillere, trenere og lagleder og alle som på en eller annen måte er involvert i Brøttum Fotball.

-Styret i Brøttum Fotball

Vår dommer, Erik Bergseng fyllte 60 år med kamp!

Brøttum 3Brøttum 2 Brøttum 4BrøttumErik ble overrasket med oppmerksomhet og gave på sin 60-årsdag. Han har vært dommer i en årrekke og stiller opp for Klubben og Kretsen! Vi skal lage et fint bilde av deg og ramme det inn, så blir det den ordentlige gaven:). Hipp hipp!

Bli med og SPLEIS på kunstgressbane på BRØTTUM

spleis3

Klikk på Bildet for å komme til SPLEISESIDEN vår.

Fotballavslutningen på Brøtheim Søndag 19/11 kl 17:30-19:30

Fotballavslutningshelgen 2017

Bytte- og klubbkvelden høst 2017

Byttekveld 2017

Styret i hovedlaget i Brøttum IL, med alle gruppeledere, inviterer til felles klubbkveld! Hovedfokus for klubbkvelden blir informasjon om det som skjer i idrettslaget og byttekveld.

Alle familier og enkeltpersoner som har sports- og fritidsutstyr som de kan tenke seg å selge/bytte/gi bort, oppfordres til å møte opp med dette. Merk utstyret med ønsket pris og møt opp mellom kl 16 og 16:45 for å gjøre klar salgsstanden.

Styret baker og serverer kake, saft og kaffe.

Program:

• 16:30-17:00  Klargjøring av salgstander for de som vil selge noe.
  • 17-17:30  Styret ønsker velkommen og informerer om det som skjer i idrettslaget.
  • 17:30- 18:30 Salgs og byttebodene er åpne.
  • 18:30-19:00  Rydding.

Husk Vipps og/eller kontanter

Bli med på LEDERKURS for UNGDOM Lillehammer 27.-29. Oktober

Er du en ung og har en Speaker i magen?

LANDSKAMP PÅ TØMMERMYRA

Invitasjon Landskamp 2017_publikum

Dorullsalg på Tømmermyra for alle

Dorull til folket

BRØTTUM IL HAR FÅTT VIPPS

vIPPS

Fotball, Ski/sykkel, Aikido, Barneidretten og Trimgruppa har fått hver sin Vipps-konto.

Bare søk oss opp på VIPPS :)

Så kan du betale ved alle våre arrangement.

Støtt oss med din Grasrotandel

Grasrot

Send SMS til 2020: «Grasrotandelen 976708024″ for å støtte våre aktiviteter for store og små:)

Jentetrening 9. mai fra 18 til 19 i Brøttumshallen

<!–more–Jentefotballen bilde

Jentefotballen på Brøttum

Bilde Jentefotballen

Trenerskolering i Yngres avdeling i Brøttum Fotball

Brøttum fotball skal ha et minimum av oppfølging av trenerne våre i Yngres avdeling.

Plan for treneroppfølging i Yngres avdeling tar utgangspunkt i at det har vært vanskelig å få trenere til å dra på kretsens kurs ved tidligere forsøk. Folk er travle.

Brøttum Fotball har nå engasjert Emil Brotangen, som er hovedtrener ved Løkka Fotballakademi på Moelv. Han er en svært dyktig og utdannet trener som blant annet driver en fulltegnet fotball-SFO ordning i Limtrehallen på ukedager og fotballskoler i skoleferiene gjennom året. Hans undervisning vil ta utgangspunkt i fotballforbundets skoleringsplaner og opplegg.

Skoleringen tar utgangspunkt i et eksisterende treningstidspunkt for 9 åringene på torsdager i Brøttumshallen for de yngste, og på søndagstreningen for de eldste.

Side 1 av 3123