Author Archives: Stian Undbekken

Senior Damer spiller på Åsmarka stadion ved Aasen skole ikveld kl 18:30

Brøttum Fotball har de siste par år hatt et godt samarbeid med Åsmarka Fotball. Vi har i dag  3 samarbeidslag og ser for oss at det kan komme flere dersom vi trenger det.

Senior Damer et et av de tre samarbeidslagene. Vi håper at vi sammen med Åsmarka kan bygge et robust Seniorlag for Damer.

Derfor håper vi at så mange Åsmarkinger, Brøtninger og folk fra kringliggende bygder kommer til kveldens kamp mot Lillehammer 2 for å se på.

Spesielt om du er en som syns det kan være spennende å bli vår nye lagveninne:)

Bilderesultat for åsmarka stadion

Landskamp på TØMMERMYRA ikveld

Bilderesultat for norsk dansk flagg

Ikveld, fredag den 30 august er den årlige landskampen med våre gode venner fra Danmark.

Kampstart kl 18. Innmars og nasjonalsanger fra 17:55.

Åpen kiosk! Møt opp. Tradisjonelt er dette kamper med høy underholdningsverdi:)

Lykke til, begge lag!

Kampdag for 6 åringer på Tømmermyra Lørdag 31 august

Lørdag den 31 august arrangerer foresatte til 6 åringene i Brøttum fotball kampdag.

Da vil det komme 12 lag fra mange av våre naboklubber og vi er sikker på at det blir en veldig fin dag for store og små!

Her er kampoppsettet:)

Oppdatert Kampoppsett 3r kamper for 6 åringer

Bilderesultat for 6-Ã¥ringer fotball morsom tegning

Byttekveld i Aulaen på Brøttum Barne og Ungdomsskole

Byttekveld

Fotballavslutning 2018

Her er invitasjonen til årets fotballavslutning:

Fotballavslutning 2018

Fotballhøsten er i gang for fullt denne uken!

Nå er fotballhøsten i gang igjen!

Forholdene på Tømmermyra er nå svært gode, til tross for snøvinteren og tørkesommeren vi har vært gjennom! Takk Banemester Bjørn Erik!

Vi som jobber mye for at det skal være fine forhold for barn, ungdom og voksne, ønsker at:

• alle kaster egen søppel
  • alle plukker opp søppel de ser på bakken
  • alle tar med seg drikkeflaskene sine hjem
  • alle løfter målene opp på hjulene etter treninger og kamper
  • alle som ser noe som burde vært tatt tak i sier fra til oss i «Banelaget»: Stian Undbekken, Torgeir Moen, Christian Halsa eller Bjørn Erik om dette.
  • så mange som mulig er med å bidrar på å holde anlegget fint. Kan du tenke deg å ta en liten jobb mens jenta eller gutten trener og du allikevel er på Tømmermyra en time, så si fra til oss :)

Baneoversikten er klar og den finner du her på våre nettsider under fanen «Fotball» og under «Baneoversikt».

Lykke til alle fotballspillere, trenere og lagleder og alle som på en eller annen måte er involvert i Brøttum Fotball.

-Styret i Brøttum Fotball

Vår dommer, Erik Bergseng fyllte 60 år med kamp!

Brøttum 3Brøttum 2 Brøttum 4BrøttumErik ble overrasket med oppmerksomhet og gave på sin 60-årsdag. Han har vært dommer i en årrekke og stiller opp for Klubben og Kretsen! Vi skal lage et fint bilde av deg og ramme det inn, så blir det den ordentlige gaven:). Hipp hipp!

Bli med og SPLEIS på kunstgressbane på BRØTTUM

spleis3

Klikk på Bildet for å komme til SPLEISESIDEN vår.

Fotballavslutningen på Brøtheim Søndag 19/11 kl 17:30-19:30

Fotballavslutningshelgen 2017

Bytte- og klubbkvelden høst 2017

Byttekveld 2017

Styret i hovedlaget i Brøttum IL, med alle gruppeledere, inviterer til felles klubbkveld! Hovedfokus for klubbkvelden blir informasjon om det som skjer i idrettslaget og byttekveld.

Alle familier og enkeltpersoner som har sports- og fritidsutstyr som de kan tenke seg å selge/bytte/gi bort, oppfordres til å møte opp med dette. Merk utstyret med ønsket pris og møt opp mellom kl 16 og 16:45 for å gjøre klar salgsstanden.

Styret baker og serverer kake, saft og kaffe.

Program:

• 16:30-17:00  Klargjøring av salgstander for de som vil selge noe.
  • 17-17:30  Styret ønsker velkommen og informerer om det som skjer i idrettslaget.
  • 17:30- 18:30 Salgs og byttebodene er åpne.
  • 18:30-19:00  Rydding.

Husk Vipps og/eller kontanter

Bli med på LEDERKURS for UNGDOM Lillehammer 27.-29. Oktober

Er du en ung og har en Speaker i magen?

LANDSKAMP PÅ TØMMERMYRA

Invitasjon Landskamp 2017_publikum

Dorullsalg på Tømmermyra for alle

Dorull til folket

BRØTTUM IL HAR FÅTT VIPPS

vIPPS

Fotball, Ski/sykkel, Aikido, Barneidretten og Trimgruppa har fått hver sin Vipps-konto.

Bare søk oss opp på VIPPS :)

Så kan du betale ved alle våre arrangement.

Side 1 av 3123