Brøttumsmarsjen, søndag 21. september 2014

Den 30. årgang av Brøttumsmarsjen arrangeres av Brøttum IL v/trimgruppa og barneidretten i fellesskap.

Dato: Søndag 21. september 2014                                                                                           Start/mål: Høgvang                                                                                                              Starttid: Fra kl. 10.00 til kl. 12.00                                                                              Startkontingent: Kr 50,00 (barn opp til 6 år er gratis)                                                          Parkering: Ved start. På grunn av begrensede parkeringsmuligheter oppfordrer vi til å komme gående eller syklende, eventuelt parkere hos bekjente.

Tradisjonen tro legges det opp til to forskjellige runder. Kort runde er lagt opp til å passe for barnefamilier. Traseen går på stier, skogsveier og offentlig vei. Vi vil anbefale å bruke bæremeis til de minste.

Kort runde: Ca 5 km. Start ved Høgvang – Skjæparvegen til Hallatjernet – Høgvang                             Lang runde: Ca 8 km. Start ved Høgvang – Skjæparvegen - Demmtjernet – Høgvang

Speiderne på Brøttum vil holde leir ved Hallatjernet. Der vil det være muligheter for å kjøpe seg mat og drikke.                                                                                                                                            Ta med hele familien, både unge og gamle, på en sosial søndagstur!

Trimgruppa og Barneidretten i Brøttum IL ønsker alle hjertelig velkommen!

 

 

Kommentarer er stengt。