Author Archives: Syver Berg-Domås

Sjusjørittet 2020 avlyst

Brøttum IL har besluttet å avlys årets Sjusjørittet som skulle vært avviklet siste helgen i juli. Bakgrunnen er korona-situasjonen, der vi ikke ønsker å øke risikoen og spredningen av viruset.

Vi er lei oss for at sykkelrittet ikke blir gjennomført i 2020, spesielt for våre mest trofaste deltakere. Vi skal nå begynne med å jobbe for et nytt og endra bedre ritt sommeren 2021, og håper å se mange av dere igjen neste sommer, enten som deltaker eller sammen på en trivelig dugnad for idrettslaget.

Kjøp av ny tråkkemaskin

Tråkkemaskinen vi nå har i bygda begynner å bli moden for utskifting. Idrettslaget har vurdert kjøp av ny maskin, og på årsmøtet ble det vedtatt å gå videre med dette.

Et slik kjøp er en stor økonomisk belastning for idrettslaget. Vi jobber nå med finansieringen, og håper på støtte fra bygda. Dersom du ønsker å hjelpe, er vi svært glad for all støtte vi kan få, så skal vi sørge for gode skiløyper og en flott aktivitetsbakke også i fremtiden.

Vi har et mål å få inn kr. 100.000,- i støtte fra bygda. Får vil til dette satser vi på å ha en ny maskin klar til vinteren 2021.

Dersom du ønsker å være med å hjelpe, kan du gi støtte via

• Vipps: 591201
  • Konto: 1594.38.33262

Idrettslaget takker for støtten!

Prinoth Husky T5

Bestilling av sykkelklær

For dere som ønsker å bestille sykkelklær i Brøttums farger er nå nettbutikken hos Bioracer åpen for bestilling.

Her kan dere supplere klubbkolleksjonen av sykkelklær når vi nå går inn i en ny sesong. Butikken er åpen fram til 15. april kl 23:59 – se link til nettbutikk nedenfor:

Eventuelle spørsmål kan stilles til Gry Breen Sebakk (g.breen.sebakk@bioracer.com/tlf 92866560).

Preparerte skiløyper

Det er gjort en vurdering om skiløypene i vårt område kan prepareres. Det vil ikke bli samme pågang her som i mer hytte- og folkerike områder, og løypene er et viktig folkehelsetiltak for innbyggerne i Brøttum. Det vil derfor bli preparerte løyper. Vi ber alle følge hygieneråd og øvrige anbefalinger fra Folkehelseinstituttet.

Følg med på skisporet.no for å se når og hvor det er kjørt. 66C47A5E-841B-4F4F-B0F4-DFD67CA33A09

Lysløyperenn 11. mars avlyst

På grunn av været og føret i lysløypa må vi dessverre avlyse onsdagens lysløyperenn. Vi håper på bedre forhold neste uke.

Klubbmesterskap Onsdag

Onsdag 26. februar er det klart for klubbmesterskap på ski i lysløypa. Vi ønsker alle sammen velkommen i nypreparerte, gode løyper. Det er klassisk stil, påmelding finner du her:

Lysløyperenn 12. februar

Været er fortsatt utfordrende, men det høres igjen ut som løypemannskapet vinner over naturkreftene og får til gode løyper til ukens lysløyperenn. Vi venter allikevel til etter løypemaskinen har vært rundt løypa i tilfelle det er for lite snø eller for hard is. Påmelding blir derfor lagt ut her i morgen rundt kl 14:00 dersom det blir skirenn.

Lysløyperenn 29. januar

Det snør det snør, tiddelibom! Og det blir lysløyperenn i kveld. Påmelding via lenken på saken under.

Lysløyperenn

Brøttum IL ønsker velkommen til en ny sesong med lysløyperenn på onsdager! For dere som ønsker så starter vi allerede kl. 17:30 med skileik.

Informasjon om lysløyperennene kan du se her:

Lysløyperenn 2020

Vi ønsker alle nye og gamle skiløpere velkommen

Ulveløypa åpner fredag.

Ulveløypa ÅPNER førstkommende fredag 20/12, kl. 17:30 – 21:00. Sesongkort kr 500,- Dagskort kr 50,-

Litt endringer i sesongens åpningstider:
Mandag 17.30-20.00
Onsdag 17.30-20.00
Fredag 17.30-21.00
Søndag 12.00-16.00

Spesielle åpningstider for julen kommer.

Vi gleder oss til en ny sesong med masse fornøyde unger!

Vi pålegger ikke, men oppfordrer brukerne av ulveløypa som ikke allerede er medlem av idrettslaget melde seg inn der, da ulveløypa også er ett anlegg som driftes av idrettslaget

/Alpingruppa

Sjusjørennet 2019

Søndag 15. desember inviterer Sjusjøen idrettsanlegg til Sjusjørennet 2019. Dette er et skirenn for alle fra 8 år og oppover, rennet går i klassisk stil med enkeltstart. Påmeldingsfrist er fredag 13. desember.

Brøttum IL er med som arrangør, og vi håper å se deg i løypene!

Utsatt frist for kjøp av sykkelklær

Fristen for å kjøpe nye sykkelklær er utsatt til lørdag 5. oktober.

Butikken finner du her:

Bestilling av sykkelklær

Da er nettbutikken hos Bioracer igjen klar for bruk slik at du kan supplere klubbkolleksjonen av sykkelklær – se link nedenfor. Gå inn og kjøp så det svir, butikken er åpen fram til 30. september kl 23:59. De fleste julegaver bør kunne sikres her.

Link: https://www.bioracer.be/no/mybioracer/?r=UqMpC1KXAj

Ber om at dere også videreformidler til andre sykkelinteresserte Brøtninger.

Terrengtrening sykkel for ungdom

Vi starter igjen med terrengtrening for ungdom fra 13 år og oppover. Her er det åpent for alle som ønsker å prøve seg litt mer i terrenget.

Oppmøte mandager kl. 18:00 sekundærstasjonen på Brøttum.

Trener vil være Ole Christian Lunna. Velkommen!

Avslutning barneidretten og lysløyperennene

Søndag 5. mai kl. 17:00 blir det avslutning med premieutdeling etter barneidretten og lysløyperennene sist sesong. Vi håper som tidligere å få noe hjelp med kakebakst, dersom du vil ta med en kake, boller eller lignende er vi glad for det! Vi ønsker alle velkommen! Invitasjonen ser dere på lenken under.

Avslutning barneidrett og lysløyperenn

Side 1 av 212