Bestilling av ny kleskolleksjon sykkel!

Da er det endelig klart for bestilling av den etterlengtede nye kleskolleksjonen vår!!

Ny leverandør – Bioracer Norway AS – har laget en webshop-løsning for oss slik at bestilling er enkelt å foreta på nett og du får de rabattene vi er blitt enige om.

Link til nettbutikk:

http://no.bioracer.com/no/mybioracer/?r=UqMpC1KXAj

Før du bestiller må du registrere deg som kunde. Når du kommer inn i nettbutikken vil du finne de produktene vi har valgt å gjøre tilgjengelig i første omgang. For å kunne se hvordan våre klær ser ut – gå til «designs» og ta opp den fila som ligger her med navn «Brøttum SK design.png» Når det gjelder størrelser så kan du ta opp størrelsestabellen som angir ulike kroppsmål, størrelsene er i utgangspunktet lik det vi har på de gamle klærne fra Kalas. Du kan selv velge å betale med kort eller få tilsendt faktura. Levering av klær vil bli gjort i en fellesforsendelse til Brøttum Sykkel, vi lager et opplegg for å bringe det ut til dere.

OBS ! NETTBUTIKKEN ER KUN ÅPEN FRAM TIL SØNDAG 19.JUNI 2016. DU MÅ DERFOR BESTILLE KLÆRNE SÅ RASKT SOM MULIG !

Enkelte tilleggsprodukter, vinterbekledning, m.m. vil komme senere. Vi satser derfor på å gjenåpne nettbutikken for bestilling igjen i september/oktober.

Kvaliteten på klærne skal være minst like bra som de vi har hatt fra Kalas. Vi håper flest mulig bestiller mest mulig slik at vi sprer disse flotte nye Brøttums-draktene og gjør dem godt synlig i nærmiljøet. Gjør oppmerksom på at klærne også produseres i barnestørrelser, bestilles fra samme nettbutikk.

God sykkelsommer J

Brøttum Sykkel

Stein Killi

 

Kommentarer er stengt。