Biri beseiret Brøttum

Brøttum-Biri 2-3 (0-1)

Biri stakk av med alle tre poengene da lagene møttes til høstens første seriekamp på Tømmermyra torsdag kveld. Kampen var relativt jevnspilt, men det var ikke ufortjent at gjestene fra Oppland scoret første omgangs eneste mål.

Etter pause trykket vertene på for en utligning, og ble belønnet for strevet etter at Vebjørn Evensen scoret etter corner. På dette tidspunktet så det meste bra ut sett med røde øyne, men to kjappe og billige Biri-mål gjorde oppoverbakken særdeles bratt for våre gutter. Marginene spilte ikke på lag, og i stedet for at nevnte Evensen kunne blitt tremålsscorer, traff han først tverrligger, for noen minutter senere å treffe stanga. Dermed ble det med Magnus Orderløkkens perle av en redusering rett før slutt, og Biringene kunne feire sin revansje fra vårmøtet.

Kommentarer er stengt。