Sjusjørittet arrangeres 27.juli 2013

Vinner 2012

Vinner 2012

Brøttum IL er klare for å arrangere historiens andre Sjusjøritt.
Rittet ble arrangert for første gang i 2012 og hadde da 248 påmeldte.
Vi forventer større deltagelse i 2013. I 2012 ble rittet vunnet av Ola Nilstad, Milslukern Pro Cycling, mens Ragnhild Thon, Skiptvedt IL vant kvinneklassen.

 

Om rittet:
Rittet arrangeres for andre gang lørdag 27.juli 2013, og det er for alle syklister fra 17 år og oppover. Rittet er ca. 56 km langt og går i flott fjellterreng mellom Sjusjøen, Åstdalen, Hornsjø og Pellestova. Rittet går stort sett på grusvei med noe innslag av lette terrengpartier. Det er en variert og spennende løype som passer for alle som liker å sykle. Rittet er åpent for alle og er ment å passe for både aktive syklister og mosjonister.

Tid: 27.juli 2013, start kl.10.00
Sted: start og innkomst Sjusjøen langrennsarena, Ringsaker
Om rittet: 55,7 km, fellesstart terrengritt

For mer informasjon om rittet se her: http://www.sjusjorittet.no

Stor dugnadsinnsats
Fra Brøttum IL er det ca.60 personer som stiller på dugnad. Vi har løypevakter, personell på matstasjoner, sekretariat, tidtaking, arenapersonell, parkeringsvakter og funksjonærservice i tillegg til rittkomiteen.

Sjusjørittet komite 2013 - Foto: Dorte Finstad

Sjusjørittet komite 2013 – Foto: Dorte Finstad

På bildet ser du bak fra venstre: Erik Mæhlum, Jørn Hemma, Lars Freng, Amund Havik, Jan Killi, Lisbeth Syljuberget. Foran: Rittleder Arnfinn Bøe, Einar Tomter og Siv Sønsteby. (Syver Berg Domås, Hans Arne Halla og Lars Erik Almo er også en del av komiteen, men var ikke tilstede da bildet ble tatt)

Ta gjerne kontakt med undertegnede dersom du ønsker mer informasjon om Sjusjørittet 2013

Med hilsen fra

Dorte Finstad, telefon: 95759598
Sjusjørittet 2013

Kommentarer er stengt。