To sølv til Per Ola Bredvold i KM

Per Ola, som er Brøttum IL sitt største talent i langrenn på veldig mange år, gikk inn til to sølv under KM langrenn. Vi har sett talentet lenge, men det er førstes denne sesongen at Per Ola har tatt steget, og har vist seg frem som en like god klassisk løper som fristilsløper. Per Ola var også en del av Brøttum sitt 1 lag på stafetten i NM. Der ble han kastet ut til ulvene, og dette også litt bevisst. Han trenger erfaring med å gå på et høyt nivå hele tiden, og der fikk han virkelig prøvd seg.

Per Ola’s største mål dette året er nok junior NM på Lillehammer i midten av februar. Han har bevist at han kan kjempe blant de 30 beste i sitt årskull og hvem vet, kanskje Per Ola overrasker flere enn de som kjenner han. Selv har undertegnede stor tro på fremtiden, da jeg ser utviklingspotensialet til unggutten. Vi gratulerer med Helgens flotte innsats.

Lars Freng

Kommentarer er stengt。