Romjulsrennet 2016

Da er romjulsrennet 2016 gjennomført. Det ble i år totalt 561 påmeldte, noe vi er veldig godt fornøyd med.

 Her bilde fra årets start. foto: Dorthe Hemma

Arrangementet ble også i år gjennomført på en svært god måte, noe en godt innarbeidet arrangementskomite skal ha all ære for. Romjulsrennet er blitt kjent som et godt arrangement i skimiljøet, noe vi må sørge for blir opprettholdt fremover og.

Brøttum IL ski og sykkel har ansvaret for organiseringen av arrangementet og vi vil få benytte anledningen til å takke arrangementskomiteen og alle frivillige for en kjempejobb. Det er en kjempeinnsats som legges ned av mange frivillige for at dette arrangementet skal bli vellykket, og vi håper vi ser alle dere frivillige også på neste års arrangementer.

Med dette avslutter vi 2016 med ønske om et godt nytt skiår i 2017!!

For brøttum IL ski og sykkel

Bjørn Rusten

Leder

Kommentarer er stengt。