Medlemskontingent 2015

I disse dager går det ut medlemskontingent til alle registrerte medlemmer I Brøttum Idrettslag. Totalt 727 personer. Betalingsfrist er satt til 28.september.Medlemskontingenten for 2015 kommer desverre veldig sent. Grunnen til dette er litt to delt. Brøttum IL (BIL)har de siste årene sendt ut medlemskontingenten via Norges Idrettsforbund (NIF) sitt medlemsarkiv. NIF har I 2015 gått over til ny løsning og BIL har også oppdatert sitt slik at vi nå skal kunne få det enda enklere med registering av nye medlemmer og også håndtere fakturering/arkiv. Med litt tekniske problemer i utsending og oppdatering av betalingsløsning har dette desverre tatt sin tid. Vi håper nå at alt skal være rettet og at vi framover skal ha en veldig god løsning og oversikt på våre medlemmer helt ned i gruppene. Målet framover er at kontingent går ut i februar/mars hvert år.

Alle får tilsendt faktura i posten, men de som har tilgang til https://minidrett.nif.no/ kan gå direkte inn der og velge betalingsfanen. Her kan faktura betales enten via betalingskort eller faktura med KID. De som velger betalingskort kan med en gang laste ned sitt medlemskort. Betaler du med KID må betalingen registreres i banken før du kan laste ned medlemskortet ditt.

Skulle noen ha behov for hjelp ta kontakt med Lisbeth Syljuberget mobil 908 31 366. For deg som enda ikke har tilgang til  er det veldig enkelt å lage seg en profil der. Ikke vær redd for å ta kontakt. Alle medlemmer har nå sin egen profil https://minidrett.nif.no/ som kan tas i bruk når som helst.

Da håper vi selvfølgelig at du fortsatt vil være en del av Brøttum IL framover.
styret BIL

 

 

 

 

Kommentarer er stengt。